Datum & locatie

Datum

1 oktober 2019 

Adres

Jaarbeurs Utrecht, MeetUp

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Klik hier om te zien hoe je de Jaarbeurs het beste kan bereiken.

 

Tarieven

  • €449,- p.p. bij deelname van 1 persoon van één organisatie.
  • €349,- p.p. bij deelname vanaf 3 personen of meer van één organisatie.

Inschrijven

Je kan jezelf hier inschrijven. Na aanmelding ontvang je een online bevestiging. De genoemde prijzen zijn inclusief koffie en thee tijdens de pauzes, lunch en de netwerkborrel. De prijzen zijn exclusief BTW.

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van jouw inschrijving kan contact opnemen via inschrijven@vakmedianet.nl.

 

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kan tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je jezelf binnen twee weken voor aanvang af, of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. Je kan bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kan je doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kan je doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Organisatie
Studiedag Ambtelijk Secretaris wordt georganiseerd door Vakmedianet B.V.